Pályázatok | NEA-2021 pályázat


Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program

A Sok KIS Kéz Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program 2021-es pályázatán (Sporttal és közösségi programokkal a sajóbábonyiak fizikai és lelki egészségéért programban.) 1.360.000 Ft támogatást nyert el.

Ebből az összegből tudtunk még színesebb Családi Napot, karácsonyi programot szervezni, fejlesztő eszközöket vásárolni, kupaktárolót és hirdetőtáblát készíttetni.


Családi és Sport Nap

Egyesületünk 2021.08.28.-án már negyedik alkalommal, egy egész napot felölelő Családi és Sportnapot szervezett Sajóbábonyban, az Ipari Parkban lévő Rendezvényházban, és az előtte lévő Parkban. A rendezvény szervezése során nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy a családi napon résztvevők megismerjék, megértsék az egyesület céljait, átérezzék a beteg vagy fogyatékkal élő embertársaink nehézségeit, de egyben meglássák a bennük rejlő csodát.

Tovább

Karácsonyi ünnepség

A koronavírus miatt 2021. decemberben csakis kinti karácsonyi programot tudtunk megszervezni. Az Animus Csengettyű Együttes a hideg idő ellenére melegséget varázsolt a résztvevők szívébe. Az adventi időszakban egy igazi, meghitt eseményt sikerült megvalósítani: a gyönyörű karácsonyi zene, a forró tea, a szaloncukor és természetesen a csillagszóró sem hiányozhatott.

Kupakgyűjtés

Egyesületünk fontosnak tartja, hogy segítsen sérült, beteg gyermekeken és felnőtteket egyaránt, ezért keresünk folyamatosan olyan anyagi forrásokat, amellyel ezt megtehetjük. Az egyik ilyen forrás a kupakgyűjtés, amellyel 2 célunk is teljesül: a kupakokat pénzzé téve segíthetünk, a másik, hogy a környezetünket is megóvjuk. A kupakgyűjtő szív jelképezi, hogy mindezt csupa szívvel tesszük. A hirdetőtáblán pedig az aktuális információk olvashatóak Egyesületünkről.

Fejlesztő eszközök

Jelen pályázattal megvalósult még az a célkitűzésünk is, hogy olyan fejlesztő eszközöket, játékokat tudtunk megvásárolni, amelyekkel a programjainkon megjelent gyerekek boldogan, kreatívan játszhatnak és közben ügyesedhetnek is.

Vissza a pályázatokhoz